Laktosefri
Glutenfri
Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing
4.19 (694)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- egg
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Smør
1 ss
Panering
½ pakke
Laksefilet
270 g
Egg
1 stk
Olje
1 ss
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 895 kcal
- Fett: 52 g
- Karbohydrater: 69 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen, og bland inn ønsket mengde av ingefæren.
Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Vend fisken først i eggeblandingen, og så i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss olje og litt smør. Stek fisken 2–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!