Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat

Pepperonipizza med aromasopp

og rødløk, toppet med ruccolasalat
4.32 (642)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Rødløk
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk, Laktose)
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
829 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
 Skrell rødløken og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i tynne skiver.
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med pepperonien, soppen og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
 Skyll ruccolaen og ha den i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp pizzaene med ruccolaen ved servering.
Vel bekomme!