Bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med finrevet Grana Padano
Laktosefri

Bolognese med linguine og ruccolasalat, toppet med finrevet Grana Padano

4.11 (809)
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • sukker
Pasta
200 g
(Hvete)
Gulrot
1 stk
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Kjøttdeig av storfe og svin med linser
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Ruccola
100 g
Rødløk
½ stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 785 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 102 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket hvitløk med kjøttdeigen for ekstra smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skrell gulroten, og grovriv den på et rivjern. Skrell og finhakk halve rødløken. Kutt den andre halvparten i tynne strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, og stek den videre i et par minutter, til den er gjennomstekt. Tilsett den finhakkede løken, gulroten og hvitløken, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatpurèen, oreganokrydderet, oksebuljongen og de hakkede tomatene. La sausen småkoke i 8–10 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.
Skyll ruccolaen, og bland den sammen med resten av rødløken i en serveringsskål. Smak til med litt olivenolje, salt og pepper.
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og server den til retten.
God middag!