Potet- og persillesalat med ramsløkaioli, varmrøkt laks, avokado og bløtkokt egg
Glutenfri

Potet- og persillesalat med ramsløkaioli, varmrøkt laks, avokado og bløtkokt egg

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Poteter
350 g
Bladpersille
1 bunt
Aioli med ramsløk
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Egg
2 stk
(Egg)
Avokado
1 stk
Reddiker
1 pakke
Varmrøkt krydderlaks
200 g
(Fisk, Sennep)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 728 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 34 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne inn litt gressløk, ruccola eller annen smaksrik salat med potetene, og server med godt brød.

 Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skyll og plukk bladene fra persillestilkene. Ha persillebladene og ramsløkaiolien i en bolle.  
 Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 6–7 minutter. 
 Del avokadoen i to, og fjern steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje, og kutt det i terninger. Skyll og kutt reddikene i skiver. Riv laksen i mindre stykker. 
Skyll eggene i kaldt vann, og skrell dem. Del eggene i fire. 
 Sil vannet av potetene, og skyll dem raskt i kaldt vann. Kutt potetene i skiver, og ha dem i bollen med persillen og aiolien. Krydre med salt og pepper, og bland godt.  
 Fordel potetsalaten på tallerkener, og topp med avokadoen, reddikene, laksen, eggene og urtedressingen.   
Vel bekomme!