Pizza bianca med steinsopp, squash, pepperoni og balsamicosyltet rødløk
4.43 (265)
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- sukker
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør
1 ss
Sukker
2 ts
Squash
½–1 stk
Minisjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
75 g
Steinsoppesto
½ glass
Pizzabunner
2 stk
Revet ost
100 g
Pepperoni
100 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1245 kcal
- Fett: 74 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne pizzaen er også god uten pepperoni. Hvis du ønsker en vegetarpizza, kan du spare pepperonien til noe annet.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek løken i 3–4 minutter, til den er myk og gyllen. Ha i 2 ts sukker og balsamicovinaigretten, og stek videre i 1 minutt.
Skyll og kutt squashen i tynne skiver. Fordel squashen utover en stor tallerken, og strø over litt salt. La squashen ligge i 5–10 minutter, slik at litt av fuktigheten trekkes ut. Tørk squashen med litt tørkepapir. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Bland crème fraîchen, steinsoppestoen og litt salt og pepper i en skål.
Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîche- og steinsoppsausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Fordel squashen, soppen og pepperonien over pizzaene, og stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter.
Skyll og tørk ruccolaen. Topp pizzaene med den balsamicosyltede rødløken og ruccolaen før servering.
Vel bekomme!