Pizza bianca med steinsopp, squash, pepperoni og balsamicosyltet rødløk

Pizza bianca med steinsopp, squash, pepperoni og balsamicosyltet rødløk

4.43 (265)
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør
1 ss
(Melk)
Sukker
2 ts
Squash
½–1 stk
Minisjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
75 g
(Melk, Laktose)
Steinsoppesto
½ glass
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Revet ost
100 g
(Melk)
Pepperoni
100 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1245 kcal
  • Fett: 74 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne pizzaen er også god uten pepperoni. Hvis du ønsker en vegetarpizza, kan du spare pepperonien til noe annet.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek løken i 3–4 minutter, til den er myk og gyllen. Ha i 2 ts sukker og balsamicovinaigretten, og stek videre i 1 minutt.
Skyll og kutt squashen i tynne skiver. Fordel squashen utover en stor tallerken, og strø over litt salt. La squashen ligge i 5–10 minutter, slik at litt av fuktigheten trekkes ut. Tørk squashen med litt tørkepapir. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Bland crème fraîchen, steinsoppestoen og litt salt og pepper i en skål.
Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîche- og steinsoppsausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Fordel squashen, soppen og pepperonien over pizzaene, og stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter. 
Skyll og tørk ruccolaen. Topp pizzaene med den balsamicosyltede rødløken og ruccolaen før servering.
Vel bekomme!