Bowl med teriyakiglasert tofu og rosettkål, mangosalsa og svart ris
Laktosefri
Vegetar

Bowl med teriyakiglasert tofu og rosettkål, mangosalsa og svart ris

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Svart ris
125 g
Rødløk
½ stk
Mango
1 stk
Koriander
½ bunt
Lime
½ stk
Rosettkål
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Stekt norsk tofu
1 pakke
(Soya)
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 700 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til mangosalsaen med litt finrevet limeskall (kun det grønne).

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og finhakk rødløken. Skrell og kutt mangoen i terninger. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland sammen løken, mangoen og halvparten av korianderen i en skål, og smak til med saften fra halve limen.
 Skyll rosettkålen, og kutt de største bitene i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek rosettkålen i 2–3 minutter, eller til den har fått litt farge. Smak til med litt salt og pepper, og legg den stekte rosettkålen over på en tallerken. 
 Tørk tofuen lett, og skjær den i mindre biter. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek tofuen i 2–3 minutter, eller til den har en gyllen stekeskorpe. Skru ned varmen til middels, og vend inn teriyakisausen. Stek tofuen under omrøring i 2–3 minutter, til teriyakisausen har tyknet.
Kutt resten av limen i båter, og server båtene og resten av korianderen til retten.
Vel bekomme!