Persillepanert fiskegrateng servert med frisk coleslaw
3.84 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- salt
- olje
Bladpersille
1 bunt
Panering
75 g
Fiskegrateng
650 g
Olivenolje
2 ss
Grønt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Aioli
½ pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 784 kcal
- Fett: 43 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv litt av sitronskallet (kun det gule) på et rivjern, og vend det inn i paneringen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og plukk bladene av persillen. Ha persillebladene, pankoen, omtrent 2 ss olivenolje og litt salt i en blender, og kjør blandingen jevn.
Hell fiskegratengen i en smurt ildfast form. Dryss over persillepaneringen, og stek gratengen midt i ovnen i 15–18 minutter.
Skyll eplet, og skrell gulroten. Grovriv eplet og gulroten på et rivjern. Bland sammen eplet, gulroten, kålsalaten og aiolien i en serveringsskål, og smak til med salt og saft fra sitronen.
Bon appétit!
Vel bekomme!