Persillepanert fiskegrateng servert med frisk coleslaw

Persillepanert fiskegrateng servert med frisk coleslaw

3.84 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
  • olje
Bladpersille
1 bunt
Panering
75 g
Fiskegrateng
650 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Olivenolje
2 ss
Grønt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 784 kcal
  • Fett: 43 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finriv litt av sitronskallet (kun det gule) på et rivjern, og vend det inn i paneringen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og plukk bladene av persillen. Ha persillebladene, pankoen, omtrent 2 ss olivenolje og litt salt i en blender, og kjør blandingen jevn.
Hell fiskegratengen i en smurt ildfast form. Dryss over persillepaneringen, og stek gratengen midt i ovnen i 15–18 minutter.
 Skyll eplet, og skrell gulroten. Grovriv eplet og gulroten på et rivjern. Bland sammen eplet, gulroten, kålsalaten og aiolien i en serveringsskål, og smak til med salt og saft fra sitronen.
Bon appétit!
Vel bekomme!