Kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, servert med lime og jasminris
Laktosefri

Kylling i soya- og ingefærsaus

med asiatisk coleslaw, servert med lime og jasminris
4.21 (785)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Jasminris
135 g
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Råkostmiks
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Lime
½ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 903 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Synes du kyllinglårkjøttet har mye fett? La det sitte på! Fettet smelter i pannen, og gjør at kjøttet blir saftig og mørt.

Tilbered risen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene sammen med risen de siste 2–3 minuttene av koketiden. 
Bland råkostmiksen sammen med halve pakken med chilimajones i en skål, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.
 Skjær kyllingen i litt mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen sammen med sesamfrøene i 4–5 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett soya- og ingefærsausen og kok opp. Hold kyllingen varm frem til servering.
 Skyll og grovhakk korianderen, og kutt resten av limen i båter. Fordel risen og kyllingen i skåler, og topp med coleslawen, korianderen og resten av chilimajonesen.
Vel bekomme!