Mørkokt svinebog i soppsjy med stekt brokkoli og rødkål, servert med kokte poteter
4.34 (228)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Mørkokt svinebog
300 g
Soppsaus
1 pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 542 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 37 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har tid, kan du lage en grov potetmos. Kok potetene med skallet på, og mos dem grovt sammen med ½–1 dl melk, 1 ss smør og litt salt.
Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte.
Ta ut kjøttet fra pakken, og del kjøttstykkene i to skiver. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett soppsausen og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen, 1 ss smør og hvitløken. Stek det hele på lav varme i 3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!