Thaisuppe med torsk, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød
4.18 (294)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
Thaisuppe
700 g
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Torskefilet
165 g
Spinat
50 g
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 848 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp suppen med litt koriander.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
Skyll pak choyen, og skrell gulroten. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. Skyll og grovhakk spinaten. Ha spinaten i suppen mot slutten av koketiden.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
God middag!
Vel bekomme!