Thaisuppe med torsk, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød

Thaisuppe med torsk, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød

4.18 (294)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Torskefilet
165 g
(Fisk)
Spinat
50 g
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 848 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp suppen med litt koriander.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
 Skyll pak choyen, og skrell gulroten. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. Skyll og grovhakk spinaten. Ha spinaten i suppen mot slutten av koketiden.
 Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
God middag!
Vel bekomme!