Cæsarsalat med kyllingfilet, sprøstekt bacon, kokte egg og brødkrutonger, toppet med Grana Padano
Laktosefri

Cæsarsalat med kyllingfilet, sprøstekt bacon, kokte egg og brødkrutonger, toppet med Grana Padano

4.46 (663)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Egg
2 stk
(Egg)
Hjertesalat
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Maiskorn
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 781 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 51 g
  • Protein: 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I stedet for å lage krutonger av multibrødene, kan du varme dem i ovnen på 220 grader i 3–4 minutter.

Kok eggene i 8–9 minutter, og avkjøl dem i kaldt vann.
Kutt enden av hjertesalatene. Skyll bladene i kaldt vann, tørk dem lett, og kutt dem i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maiskornene. Bland sammen alle grønnsakene i en stor serveringsskål.
 Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent. Legg baconet over på en tallerken, og stek brødterningene i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge. Ha brødet i en serveringsskål. Ha litt ny olje i pannen, og stek kyllingen i omtrent 3 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Bland halvparten av cæsardressingen med grønnsakene fra punkt 2. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server krutongene og resten av cæsardressingen til retten.
Vel bekomme!