Gratinert tortelloni med tomatsaus, pepperoni og spinat, servert med ruccolasalat
4.2 (374)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Spinat
50 g
Tomatsaus
1 pakke
Bechamelsaus
250 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 971 kcal
- Fett: 60 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt godt brød til denne retten.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Tilbered tortellonien som anvist på pakken. Sil av vannet.
Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte tortellonien i sausen. Legg spinaten i et lag over tortellonien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne Grande Premium-osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.
Skyll ruccolaen. Bland sammen ruccolaen og balsamicovinaigretten i en serveringsskål. Du kan også servere balsamicovinaigretten til retten.
God middag!
Vel bekomme!