Kremet jordskokksuppe med eple, sprøstekt pepperoni og hjemmelagde brødkrutonger

Kremet jordskokksuppe med eple, sprøstekt pepperoni og hjemmelagde brødkrutonger

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Jordskokksuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Jordskokk
250 g
Pepperoni
100 g
Rødt eple
½ stk
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 940 kcal
  • Fett: 58 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Skyll og kutt jordskokkene i terninger. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek jordskokkene i omtrent 5 minutter, og smak til med litt salt og pepper. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Tilsett eplebitene det siste minuttet av steketiden.
 Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og smelt 1 ss smør. Stek brødterningene og ønsket mengde av persilladen under omrøring i 3–4 minutter, til krutongene er gylne.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!