Kremet jordskokksuppe med eple, sprøstekt pepperoni og hjemmelagde brødkrutonger
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Jordskokksuppe
1 pakke
Jordskokk
250 g
Pepperoni
100 g
Rødt eple
½ stk
Rustikke multibrød
2 stk
Persillade
1 pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 940 kcal
- Fett: 58 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og kutt jordskokkene i terninger. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek jordskokkene i omtrent 5 minutter, og smak til med litt salt og pepper. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Tilsett eplebitene det siste minuttet av steketiden.
Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og smelt 1 ss smør. Stek brødterningene og ønsket mengde av persilladen under omrøring i 3–4 minutter, til krutongene er gylne.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!