Pannestekt torskefilet med gulrotpuré, ovnsbakte poteter og brokkoli, servert med baconsmør
Glutenfri

Pannestekt torskefilet med gulrotpuré, ovnsbakte poteter og brokkoli, servert med baconsmør

4.09 (171)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Brokkoli
1 stk
Småpoteter
300 g
Gulrotpuré
300 g
(Melk, Laktose)
Torskefilet
325 g
(Fisk)
Baconterninger
150 g
Smør
2 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 551 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 39 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt soyasaus i baconsmøret for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 7–8 minutter. Vend inn brokkolien, og stek grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
 Legg posen med gulrotpuré i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter. Bland inn 2 ss smør når det gjenstår 1 minutt av steketiden.
 Hell gulrotpuréen over i en serveringsskål.
God middag!
Vel bekomme!