Grove karbonader i soppsaus med blomkål, og potetmos med timian

Grove karbonader i soppsaus med blomkål, og potetmos med timian

4.28 (250)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • sukker
  • salt
  • pepper
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Smør
½ ss
(Melk)
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Blomkål
½–1 stk
Gulrøtter
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 825 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Legg posen med potetmos i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar.
Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 4–5 minutter, til den er gyllen. Tilsett ½ ss smør og en klype sukker, og stek videre i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett soppsausen, og gi det hele et raskt oppkok.
 Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Del blomkålen i buketter, og skrell og kutt gulrøttene i staver. Kok grønnsakene i 2–3 minutter.
Vel bekomme!
Vel bekomme!