Grove karbonader i soppsaus med blomkål, og potetmos med timian
4.28 (250)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- olje
- sukker
- salt
- pepper
Rustikk potetmos med timian
500 g
Gul løk
1 stk
Smør
½ ss
Grove karbonader m/løk
360 g
Soppsaus
1 pakke
Blomkål
½–1 stk
Gulrøtter
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 825 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Legg posen med potetmos i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar.
Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 4–5 minutter, til den er gyllen. Tilsett ½ ss smør og en klype sukker, og stek videre i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett soppsausen, og gi det hele et raskt oppkok.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Del blomkålen i buketter, og skrell og kutt gulrøttene i staver. Kok grønnsakene i 2–3 minutter.
Vel bekomme!
Vel bekomme!