Gratinert steinsopptortelloni med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat

Gratinert steinsopptortelloni med squash og spinat, servert med ruccola- og tomatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Squash
½–1 stk
Spinat
50 g
Aromasopp
100 g
Matfløte
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Tortelloni med steinsopp
1 pakke
(Egg, Gluten, Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 558 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll squashen og spinaten, og børst soppen fri for jord. Kutt squashen og soppen i skiver. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Krydre med litt salt og pepper. Tilsett fløten, buljongen og persilladen. Gi sausen et raskt oppkok. Skru ned varmen og la sausen småkoke i et par minutter til den har tyknet litt, og ta den av varmen.
 Vend tortelloniene, spinaten og fløtesausen sammen i en ildfast form. Topp med den revne osten, og stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til osten er gyllen.
 Skyll tomaten og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og bland den med ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
God middag!
Vel bekomme!