Laktosefri
Glutenfri
Kylling i sataysaus med mango- og agurksalat og jasminris
4.02 (200)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Salt
Jasminris
135 g
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Agurk
½–1 stk
Mango
½–1 stk
Lime
½ stk
Lime
½ stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 738 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ikke server hele nøtter til barn under 3 år, de kan lett sette nøttene i halsen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg kyllingen i en ildfast form, og hell over over sataysausen. Stek kyllingen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gjennomvarm. Snu på kyllingen halvveis inn i steketiden. Skjær kyllingen i skiver før servering.
Skyll og kutt ønsket mengde av agurken i terninger. Skjær skallet av mangoen, fjern steinen, og kutt fruktkjøttet i terninger. Ha agurken og ønsket mengde av mangoen i en serveringsskål. Smak til med saften fra den halve limen og salt.
Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og de hakkede peanøttene til retten.
Vel bekomme!
Vel bekomme!