Pasta casarecce og salsicciadeig i fløtesaus med brokkoli, spinat og Grana padano

Pasta casarecce og salsicciadeig i fløtesaus med brokkoli, spinat og Grana padano

4.13 (376)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Pasta
200 g
(Hvete)
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Matfløte
150 g
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 890 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan lage små kjøttboller av salsicciadeigen ved å klippe av et hjørne av pakken og klemme ut små boller direkte i stekepannen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og grovhakk løken. Skyll spinaten.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe (se tips). Del kjøttet i mindre biter, og ha i løken. Stek videre i 3–4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt og løken er gyllen. Ha det over i en skål. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek brokkolien i 3–4 minutter. Krydre med litt salt. Ha kjøttblandingen tilbake i stekepannen, og tilsett fløten og spinaten. Kok opp.  
Finriv Grana Padano osten over retten ved servering.
Vel bekomme!