Sashimibowl med Frøya back loin, svart ris, syrlig rødkål og mango
Laktosefri

Sashimibowl med Frøya back loin, svart ris, syrlig rødkål og mango

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • sukker
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • vann
  • salt
Svart ris
125 g
Finsnittet rødkål
100 g
Olje
½ ss
Sukker
½ ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Vann
2 ss
Lime
1 stk
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Frøya back loin
180 g
(Fisk)
Mango
½ stk
Bønnespirer
1 pakke
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 735 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også marinere laksen i dressingen i 20 minutter. Da blir laksen "kokt" av syren fra limen, og får en litt annen struktur enn om den serveres helt rå.

Tilbered risen som anvist på pakken.  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i ½ ss olje. Stek rødkålen i omtrent 1 minutt. Ha over ½ ss sukker, 1 ss eddik og 2 ss vann, og la væsken koke inn i kålen. Smak til med salt.   
 Del limen i to. Ha ponzusausen og saften fra limen i en bolle. Kutt fisken i tynne skiver.
Skrell og kutt mangoen i terninger. Skyll bønnespirene og korianderen.  
 Vend fisken raskt i dressingen fra punkt 3. Ha risen, sashimien, rødkålen, mangoen og bønnespirene i dype skåler. Server korianderen, sesamfrøene, chilimajonesen og resten av dressingen fra punkt 3 til retten.
Vel bekomme!