Laktosefri
Spicy kylling-ramen med kokos, marinert rødkål, eggenudler og sesamstekt squash
4.1 (399)
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- salt
- olje
- pepper
Eggenudler
125 g
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
½ stk
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Srirachasaus
½ pakke
Lime
½ stk
Glutenfri soyasaus
1 pose
Vann
4 dl
Squash
½–1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 603 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server eventuelt srirachasausen ved siden av retten, så kan hver enkelt selv smake til buljongen sin.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Ha kålen i en skål, og press over saften fra halve limen. Krydre med litt salt, og bland godt. La kålen marinere på kjøkkenbenken frem til servering.
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en kjele med 4 dl vann, kokoskremen og hønsebuljongen. La det koke på middels varme i 10 minutter.
Skyll og kutt squashen i 1 cm tykke skiver, eller i store terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek squashskivene i omtrent 1 minutt på hver side. Krydre med salt, pepper og sesamfrøene.
Skyll og kutt vårløken i tynne ringer.
Løft kyllingen over på en fjøl, og skjær den i skiver, eller i terninger. Smak til buljongen i kjelen med srirachasausen, saften fra resten av limen, soyasausen og litt salt og pepper.
Fordel nudlene i skåler, og topp med den marinerte rødkålen, kyllingen, squashen og vårløken. Hell buljongen over. Håper det smaker!
Vel bekomme!