15-20
Glutenfri
Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
Kokte poteter og gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
Poteter
350 g
Ertestuing
Ertestuing (Melk, Laktose)
350 g
Grove karbonader i brun saus
Grove karbonader m/løk (Melk, Laktose)
360 g
Brun saus (Melk, Laktose)
220 g
Tilbehør
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 937 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 91 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.
- Kokte poteter og gulrøtter: Skrell gulrøttene, og del dem i mindre biter. Del potetene i to. Kok potetene og gulrøttene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Ertestuing: Ha posen med ertestuing i en kjele, og dekk den med vann. Kok opp, og la posen trekke i vannet på middels høy varme i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
- Grove karbonader i brun saus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok.
- Tilbehør: Server de rørte tyttebærene til retten.