Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær
Glutenfri

Grove karbonader i brun saus

med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær
4.25 (1596)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Gulrøtter
2 stk
Poteter
350 g
Ertestuing
350 g
(Melk, Laktose)
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Brun saus
220 g
(Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 937 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.

 Skrell gulrøttene, og del dem i mindre biter. Del potetene i to. Kok potetene og gulrøttene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
 Ha posen med ertestuing i en kjele, og dekk den med vann. Kok opp, og la posen trekke i vannet på middels høy varme i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok. 
Server de rørte tyttebærene til retten. 
Vel bekomme!