Glutenfri
Grove karbonader i brun saus
med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær4.25 (1596)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Gulrøtter
2 stk
Poteter
350 g
Ertestuing
350 g
Grove karbonader m/løk
360 g
Brun saus
220 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 937 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 91 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.
Skrell gulrøttene, og del dem i mindre biter. Del potetene i to. Kok potetene og gulrøttene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha posen med ertestuing i en kjele, og dekk den med vann. Kok opp, og la posen trekke i vannet på middels høy varme i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok.
Server de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!