Farfalle i kremet steinsoppsaus med spinat, stekt kjøttdeig og aromasopp, servert med ovnsbakt gresskar

Farfalle i kremet steinsoppsaus med spinat, stekt kjøttdeig og aromasopp, servert med ovnsbakt gresskar

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Flaskegresskar
1 stk
Sitron
1 stk
Pasta
200 g
(Hvete)
Spinat
50 g
Steinsoppsaus
½ pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
½ dl
Gul løk
1 stk
Aromasopp
100 g
Kjøttdeig
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1049 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 126 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt parmesan over retten. Du kan også drysse over litt persille ved servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Del gresskaret i to, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm store terninger. Del sitronen i to.
Fordel gresskaret utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Klem saften fra sitronen over gresskaret. Stek gresskaret i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er mørt. Vend på gresskaret en til to ganger under stekingen.   
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten. 
 Skrell og kutt løken i strimler. Børst soppen fri for jord, og del den i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og tilsett løken og soppen. Stek det hele videre i 1–2 minutter, og krydre med salt og pepper.  
 Sil vannet av pastaen, men spar på ½ dl av pastavannet. Ha steinsoppsausen i pastakjelen, og kok opp på middels varme. Ha kjøttdeigen, soppen, løken, spinaten og pastaen i sausen, og varm det hele opp. Spe på med ½ dl pastavann, til du får ønsket konsistens på sausen.       
 Topp retten med det ovnsbakte gresskaret ved servering (se tips).
Vel bekomme!