Pizza bianca med ost og salsiccia, servert med tomat- og spinatsalat
4.06 (124)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Pizzabunner
2 stk
Lett crème fraîche
150 g
Revet ost
100 g
Salsicciadeig
150 g
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1110 kcal
- Fett: 61 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pass på at kjøttklumpene ikke blir for store. Da tar det lengre tid å gjennomsteke dem i ovnen.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og strø over den revne osten og rødløken. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeig og klem ut små kjøttklumper på pizzaen (se tips). Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet gjennomstekt.
Skyll tomaten og spinaten. Kutt tomaten i terninger, og grovhakk spinaten. Bland spinaten, tomaten og balsamicovinaigretten i en bolle, og enten topp pizzaen med salaten eller server den ved siden av.
God middag!
Vel bekomme!