Kylling i sursøt saus med sesamstekte grønnsaker og eggenudler
Laktosefri

Kylling i sursøt saus med sesamstekte grønnsaker og eggenudler

3.84 (143)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
  • smør
Søt chilisaus
1 pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Hønsebuljong
½ pakke
Maisstivelse
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Vann
1½ dl
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 740 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen, det smelter i pannen og gir god smak til sausen.

 Rør sammen chilisausen, 1½ dl vann, soyasausen, halve pakken med hønsebuljong og 2 ts av maisstivelsen i et litermål. 
 Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Bland kyllingen med litt salt og resten av maisstivelsen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek wokmiksen i 3–5 minutter, og vend inn sesamfrøene. Smak til med salt og pepper. 
 Varm opp en ny stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i rikelig med olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha den sursøte sausen i pannen. Kok opp, og stek videre under omrøring i 1–2 minutter, til sausen har tyknet. Rør kyllingen inn i sausen.
 Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Vel bekomme!
Vel bekomme!