Glutenfri
Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing
3.96 (69)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- smør
Småpoteter
300 g
Reddik- og kålblanding
250 g
Fiskekaker
360 g
Lettrømme
150 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 612 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 47 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.
Kok potetene i lettsaltet vann i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek reddik- og kålblandingen i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
Rør sammen lettrømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!