Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing
Glutenfri

Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing

3.96 (69)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • smør
Småpoteter
300 g
Reddik- og kålblanding
250 g
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 612 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 47 g
  • Protein: 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek reddik- og kålblandingen i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
 Rør sammen lettrømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!