Ovnsbakt kylling med grønnsaker og indisk saus, servert med basmatiris og raita

Laget på 1-2-3

Glutenfri

Ovnsbakt kylling med grønnsaker og indisk saus, servert med basmatiris og raita

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Basmatiris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Indisk saus
1 pakke
(Selleri, Sennep, Melk, Laktose)
Raita
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 750 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne koriander til retten.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll og rens paprikaen, og kutt den i terninger. Del kyllingen i to på langs.
 Ha løken, paprikaen, brokkoli- og blomkålbukettene og kyllingen over i en ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Fordel den indiske sausen over, og stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter.   
Server raitaen til retten. 
Vel bekomme!