Laget på 1-2-3
Glutenfri
Ovnsbakt kylling med grønnsaker og indisk saus, servert med basmatiris og raita
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Basmatiris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Indisk saus
1 pakke
Raita
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 750 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne koriander til retten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll og rens paprikaen, og kutt den i terninger. Del kyllingen i to på langs.
Ha løken, paprikaen, brokkoli- og blomkålbukettene og kyllingen over i en ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Fordel den indiske sausen over, og stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter.
Server raitaen til retten.
Vel bekomme!