Panert torsk med  soya- og ingefærsaus, syrlig kålsalat, og chilimajones
Laktosefri

Panert torsk med soya- og ingefærsaus

syrlig kålsalat, og chilimajones
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • salt
  • sukker
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Grønnkål
50–100 g
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Sukker
1 ts
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
845 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
103 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til kålsalaten med litt limesaft hvis du ønsker den enda friskere!

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
 Skyll grønnkålen. Skrell gulroten og skjær av tynne bånd med en potetskreller eller ostehøvel. Rør sammen 1 ts sukker, 1 ss eddik og et par klyper salt i en skål, og vend inn gulrotbåndene, rødkålen, grønnkålen og sesamfrøene. 
Server soya- og ingefærsausen og chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!