Laktosefri
Thai-bolognese med rød curry, wokkede eggenudler, frisk koriander og rød chili
3.98 (111)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Vann
- olje
- pepper
- salt
Gul løk
½–1 stk
Kjøttdeig
300 g
Rød currypaste
¼–½ pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Vann
1 dl
Eggenudler
125 g
Pak choy
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Rød chili
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 718 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skrell og grovhakk løken. Varm opp en kjele til høy varme, og ha i litt olje. Brun kjøttdeigen og løken i 3–4 minutter. Tilsett litt av pakken med den røde currypasten, og stek videre i 1 minutt.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Tilsett kokosmelken. Skyll ut kokosmelkpakken med 1 dl vann, og ha vannet i kjelen. Kok det hele sammen til en tykk saus i omtrent 3 minutter, og smak til med salt, pepper og eventuelt mer av den røde currypasten.
Skyll pak choyen og paprikaen. Kutt pak choyen i tynne båter på langs, og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsakene i 1 minutt. Sil vannet av nudlene og wokk dem med grønnsakene i 1 minutt. Krydre med salt og pepper.
Skyll og tørk chilien og korianderen. Kutt chilien i tynne skiver, og grovhakk korianderen. Topp retten med chilien og korianderen ved servering.
Vel bekomme!