Meksikansk bowl med pulled jalapeño pork, avokadohummus, sorte bønner og urtedressing
20-30
Glutenfri

Meksikansk bowl med pulled jalapeño pork, avokadohummus, sorte bønner og urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

    Ris

    fullkornsris
    Fullkornsris
    135 g

    Pulled jalapeño pork

    Sous vide svinebog med jalapeno
    Sous vide svinebog med jalapeno
    300 g
    chiliflak
    Chiliflak
    1 pakke
    svarte bønner
    Svarte bønner
    1 pakke

    Meksikansk bowl

    tomat
    Tomat
    1 stk
    rødløk
    Rødløk
    ½ stk
    mais
    Mais
    1 pakke
    lime
    Lime
    1 stk
    avokadohummus
    Avokadohummus
    1 pakke
    lett urtedressing
    Lett urtedressing (Melk, Laktose)
    75 g
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 775 kcal
    • Fett 30 g
    • Karbohydrater 82 g
    • Protein 45 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server chiliflakene til retten hvis du ikke er så glad i sterk mat, eller vil justere styrken selv.

    1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
    2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
    3. Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
    4. Meksikansk bowl: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med avokadohummusen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.