Glutenfri
Meksikansk bowl med pulled jalapeño pork, avokadohummus, sorte bønner og urtedressing
4.1 (120)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
Fullkornsris
135 g
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Chiliflak
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
1 stk
Avokadohummus
1 pakke
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 775 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server chiliflakene til retten hvis du ikke er så glad i sterk mat, eller vil justere styrken selv.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med avokadohummusen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!