Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og raita
Vegetar

Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og raita

3.8 (76)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Basmatiris
    135 g
    Indisk vegetargryte
    600 g
    (Melk, Laktose)
    Nanbrød
    ½–1 pakke
    (Hvete, Rug)
    Koriander
    1 bunt
    Cashewnøtter
    1 pakke
    (Cashewnøtter)
    Raita
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 959 kcal
    • Fett: 34 g
    • Karbohydrater: 136 g
    • Protein: 29 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
     Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
     Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips). Server raitaen til retten.
    God middag!
    Vel bekomme!