Vegetar
Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og raita
3.8 (76)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
Nanbrød
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Cashewnøtter
1 pakke
Raita
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 959 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 136 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips). Server raitaen til retten.
God middag!
Vel bekomme!