Provencekrydrede kyllinglår med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing

Provencekrydrede kyllinglår med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing

3.95 (132)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Vann
1 dl
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Urtedressing
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 616 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis været tillater det kan kyllingen varmes ute på grillen. Eller plukk kjøttet fra beinene, og server det kaldt til couscoussalaten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok couscousen etter anvisningen på pakken.  
 Del kyllinglårene i leddene. Fordel kyllingen i en ildfast form, og pensle den med litt olje. Ha 1 dl vann i bunnen av formen. Stek kyllingen i ovnen i 15 minutter. 
 Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter.   
 Sil vannet av couscousen når den er ferdigkokt, og krydre med salt og pepper. Bland de stekte grønnsakene, buljongen og couscousen sammen i en stor skål.
 Server grønnsakene, perlecouscousen og urtedressingen til kyllingen. God middag! 
Vel bekomme!