Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat
4.15 (231)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Pasta
200 g
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
150 g
Pepperoni
100 g
Paprikapesto
½–1 glass
Matfløte
150 g
Sitron
½ stk
Panering
75 g
Smør
1 ss
Ruccola
50 g
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1061 kcal
- Fett: 50 g
- Karbohydrater: 116 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skyll og kutt sukkerertene i to på langs.
Skyll sitronen og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek paneringen i 2–3 minutter til den blir lett gyllen. Skru av varmen og bland inn sitronskallet og litt salt. Ha det over i en serveringsskål.
Skjær pepperonien i strimler. Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek pepperonistrimlene i 2–3 minutter, til de er gylne. Ha i sukkerertene og paprikaen, og stek det videre i 2–3 minutter. Tilsett paprikapestoen og matfløten, og kok opp. La sausen småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen, og kutt resten av sitronen i båter. Server pastaen med den kremete sausen, ruccoalsalaten, sitronbåtene og og den sprø toppingen.
God middag!