Cheeseburgere med stekt løk, tomat og hjertesalat, servert med aioli og ovnsbakte poteter
Laktosefri

Cheeseburgere med stekt løk, tomat og hjertesalat, servert med aioli og ovnsbakte poteter

4.26 (341)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Gul løk
1 stk
Homestyleburgere
300 g
Skivet Norvegia
1 pakke
(Melk)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 943 kcal
  • Fett: 57 g
  • Karbohydrater: 64 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel småpotetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Skrell og kutt løken i skiver. Krydre hamburgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne i 3–4 minutter på hver side. Legg hamburgerne på brettet sammen med potetene når det gjenstår 1–2 minutter av potetenes steketid, og topp hver av hamburgerne med osten. Stek løken i fettet fra hamburgeren i 2–3 minutter, til den er myk.
 Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og tørk dem lett. Skyll og kutt tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat, eller i hver sin serveringsskål. 
 Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
 Fyll burgerbrødene med burgerne, løken, salaten, tomatskivene og aiolien, og server de ovnsbakte potetene ved siden av.
Vel bekomme!