Laktosefri
Cheeseburgere med stekt løk, tomat og hjertesalat, servert med aioli og ovnsbakte poteter
4.26 (341)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Gul løk
1 stk
Homestyleburgere
300 g
Skivet Norvegia
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Grove hamburgerbrød
2 stk
Aioli
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 943 kcal
- Fett: 57 g
- Karbohydrater: 64 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel småpotetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skrell og kutt løken i skiver. Krydre hamburgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne i 3–4 minutter på hver side. Legg hamburgerne på brettet sammen med potetene når det gjenstår 1–2 minutter av potetenes steketid, og topp hver av hamburgerne med osten. Stek løken i fettet fra hamburgeren i 2–3 minutter, til den er myk.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og tørk dem lett. Skyll og kutt tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat, eller i hver sin serveringsskål.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Fyll burgerbrødene med burgerne, løken, salaten, tomatskivene og aiolien, og server de ovnsbakte potetene ved siden av.
Vel bekomme!