Fullkornspenne med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Sjalottløk
1 stk
Squash
½–1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Lett crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Tomatpuré
1 ss
Pastavann
2 dl
Bladpersille
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 828 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 78 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk med grønnsakene for ekstra smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 2 dl av pastavannet.
Skrell og grovhakk sjalottløken. Skyll og kutt squashen i terninger.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og squashen i 2–3 minutter (se tips). Krydre med salt og pepper.
Tilsett crème fraîchen, buljongen, 1 ss av tomatpuréen og omtrent 1 dl av pastavannet. La sausen småkoke på middels varme i 2–3 minutter. Vend inn kjøttet mot slutten av koketiden. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes fløtesausen blir for tykk.
Skyll og finhakk persillen. Topp retten med persillen ved servering.
Vel bekomme!