Laktosefri
Ragu på svinekjaker med spinat med stekt paprika og sopp, fullkornspasta og Grana Padano
4.17 (156)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- vann
- olje
- salt
- pepper
Fullkornspenne
200 g
Olivenolje
½ ss
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Svinekjaker
350 g
Vann
1 dl
Rød paprika
1 stk
Aromasopp
100 g
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 732 kcal
- Fett: 19 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.
Ha i oksebuljongen, svinekjakene, kraften fra pakken og 1 dl vann. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv svinekjakene i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering.
Skyll paprikaen, og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i store terninger, og soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og soppen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen, og vend inn ½ ss olivenolje.
Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!