Fiskesuppe med sei
fennikel og gulrot, servert med nystekt brødNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Fennikel
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Seifilet
325 g
Fiskesuppebase
700 g
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 810 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 65 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt godt smør til brødet.
Varm opp stekeovnen til 230 grader.
Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt og pepper.
Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Vel bekomme!