Fiskesuppe med sei, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Fiskesuppe med sei, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Fennikel
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Seifilet
325 g
(Fisk)
Fiskesuppebase
700 g
(Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 797 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 63 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt godt smør til brødet.

Varm opp stekeovnen til 230 grader.
Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt og pepper. 
 Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering. 
 Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
God middag!
Vel bekomme!