Wraps med kylling i tikka masala-saus, kålsalat og yoghurtdressing med tomat.

Wraps med kylling i tikka masala-saus, kålsalat og yoghurtdressing med tomat.

3.92 (93)
Under 20 min
10 Ingredienser
Dette er en variant av den klassiske indiske kyllingcurryen. Her får du tortillalefser fylt med fyldig kyllingcurry, syrlig kål og frisk tomatyoghurt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
1 ts
Skivet kyllingfilet
300 g
Rødløk
½ stk
Tikka masala-paste
½–1 glass
(Cashewnøtter)
Crème fraîche
75–150 g
(Melk, Laktose)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 807 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 90 g
  • Protein: 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland halvparten av rødløken, 1 ts sukker og saften fra ønsket mengde av sitronen i en skål. La løken trekke i marinaden i 5–10 minutter. Vend den strimlede kålsalaten inn i løken rett før servering. 
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 2 minutter. Ha i resten av rødløken, og stek i 1–2 minutter til, eller til løken er blank. Tilsett tikka masala-pasten, og stek videre i omtrent 1 minutt. Ha i crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen. Ha eventuelt litt vann i sausen hvis den blir for tykk. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt før servering. 
 Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og yoghurtdressingen. 
Vel bekomme!