Laktosefri
Biffstrimler i teriyakisaus med jasminris, hvitløksstekte grønnsaker og chilimajones
4.25 (314)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Hvitløksfedd
½–1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Pak choy
1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Teriyakisaus
1 pakke
Koriander
½–1 bunt
Peanøtter
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 847 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt finhakket koriander og chilimajones i risen for ekstra smak, og server med soyasaus.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell hvitløken. Skyll og tørk paprikaen og pak choyen. Kutt hvitløken i så tynne skiver du klarer med en skarp kniv. Kutt paprikaen og pak choyen i strimler.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsaksstrimlene i omtrent 2 minutter. Tilsett hvitløken, og krydre med salt og pepper. Wokk videre i 1 minutt. Ha grønnsakene over på en tallerken.
Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek biffstrimlene i 3–4 minutter, eller til de er godt brunet. Skru ned varmen, og vend teriyakisausen inn i kjøttet.
Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
Dryss over korianderen og peanøttene, og server chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!