Biffstrimler i teriyakisaus med jasminris, hvitløksstekte grønnsaker og chilimajones
Laktosefri

Biffstrimler i teriyakisaus med jasminris, hvitløksstekte grønnsaker og chilimajones

4.25 (314)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Hvitløksfedd
½–1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Pak choy
1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Koriander
½–1 bunt
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 847 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket koriander og chilimajones i risen for ekstra smak, og server med soyasaus.

 Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skrell hvitløken. Skyll og tørk paprikaen og pak choyen. Kutt hvitløken i så tynne skiver du klarer med en skarp kniv. Kutt paprikaen og pak choyen i strimler. 
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsaksstrimlene i omtrent 2 minutter. Tilsett hvitløken, og krydre med salt og pepper. Wokk videre i 1 minutt. Ha grønnsakene over på en tallerken.
Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek biffstrimlene i 3–4 minutter, eller til de er godt brunet. Skru ned varmen, og vend teriyakisausen inn i kjøttet.      
Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
 Dryss over korianderen og peanøttene, og server chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!