Gratinerte fiskekaker med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalat
Glutenfri

Gratinerte fiskekaker med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Basilikumpesto
1 pakke
(Egg, Melk)
Brokkoli
½ stk
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Sitron
½ stk
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 754 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 50 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll potetene og del dem i to. Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er møre.   
 Del brokkolien i mindre buketter. Skrell stilken, og del den i staver. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Fordel fiskekakene innimellom brokkolien, og dryss over den revne osten. Gratiner fiskekakene og brokkolien i ovnen i omtrent 10 minutter.   
 Skyll spinaten og tomaten. Kutt tomaten i mindre biter. Ha tomatbitene og spinaten i en bolle, og skvis over saften fra halve sitronen.  
 Sil vannet fra potetene, og la dem dampe seg tørre i 1 minutt. Vend inn pestoen. 
 Server aiolien til retten. 
Vel bekomme!